MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 5

Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do niej mąkę, dodaj zaczyn, jajka z mlekiem i szczyptę soli i zacznij mieszać całość łyżką. Jak składniki się połączą, to wlej masło. Zacznij wyrabiać ciasto ręką, aż będzie gładkie i elastyczne.

Zobacz również

4 lipca 2024 jedna miejscowość pod Wałbrzychem bez wody. Do kiedy?

NOWE
4 lipca 2024 jedna miejscowość pod Wałbrzychem bez wody. Do kiedy?

Pawo - nowy sklep w Białymstoku

NOWE
Pawo - nowy sklep w Białymstoku

Polecamy

Robiła wielką karierę w mediach. Passę zawodową przerwał romans. Czym się zajmuje?

Robiła wielką karierę w mediach. Passę zawodową przerwał romans. Czym się zajmuje?

Politycy, nie zabijajcie polskich mediów

Politycy, nie zabijajcie polskich mediów

Jedz i chudnij. Poprawisz swój metabolizm i spalisz tłuszcz

HIT DNIA
Jedz i chudnij. Poprawisz swój metabolizm i spalisz tłuszcz