MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Louis Hardouin uczył się sztuki kulinarnej we Francji i...
fot. materiały prasowe Zamku Książ w Wałbrzychu

Ostatni szef kuchni Hochbergów na Zamku Książ i jego niezwykłe zdjęcia. Jak wyglądała najnowocześniejsza kuchnia z początku XX w.?

Kuchnia obsługiwana była przez zespół kucharzy

Louis Hardouin uczył się sztuki kulinarnej we Francji i światowe standardy wdrażał gotując na zamku.

Zobacz również

To był ostatni koncert okołofestiwalowy. Wystąpiła wokalistka z Opola

To był ostatni koncert okołofestiwalowy. Wystąpiła wokalistka z Opola

Po raz kolejny wyłoniono mistrzów w szypułkowaniu truskawek w gminie Bieliny [FOTO]

Po raz kolejny wyłoniono mistrzów w szypułkowaniu truskawek w gminie Bieliny [FOTO]

Polecamy

Kotor – klejnot Czarnogóry. Co warto zobaczyć podczas urlopu w tym mieście?

Kotor – klejnot Czarnogóry. Co warto zobaczyć podczas urlopu w tym mieście?

Nowy program MEN dla przedszkoli. Nabór rusza już w czerwcu!

Nowy program MEN dla przedszkoli. Nabór rusza już w czerwcu!

Puszysty omlet na maślance. Zrobisz go na słodko i na słono. Niebo w gębie!

Puszysty omlet na maślance. Zrobisz go na słodko i na słono. Niebo w gębie!