Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Adam Małysz ugotuje w Bielsku-Białej! Już dziś w Gemini

KLM
arc.
To będzie niezwykłe spotkanie. Adam Małysz, który w marcu tego roku ostatecznie zakończył swoją karierę skoczka narciarskiego, zajął się swoją drugą wielką pasją - został kierowcą rajdowym. Już wtedy nie ukrywał, że jego wielkim marzeniem jest start w Rajdzie Dakar. I dopiął swego - 1 stycznia zasiądzie za kierownicą mitsubishi pajero i wraz z pilotem Rafałem Martonem w barwach RMF Caroline Team wystartuje w argentyńskim Mar del Plata w pierwszym etapie słynnego Rajdu Dakar.

- To dla mnie nie tylko olbrzymie wyzwanie, ale również spełnienie marzeń i szansa sprawdzenia samego siebie - zaznaczał wielokrotnie Małysz na łamach mediów.
Nim jednak weźmie w udział w rajdzie, dziś przyjedzie do Bielska-Białej, by wziąć udział w świątecznym spotkaniu.
- Będzie to fantastyczne przeżycie dla fanów wielkiego sportowca i okazja do rodzinnej zabawy w nastroju świąt - zapewniają organizatorzy.
Już o godz. 12.00 rozpocznie się spotkanie z fanami "Małysz przed Dakarem". Będzie czas na autografy, życzenia i rozmowę z mistrzem o przeszłości i sukcesach w sportach zimowych oraz o przyszłości: planach, nadziejach, wyzwaniach i marzeniach do spełnienia.
W spotkaniu weźmie udział również Rafał Sonik, prezes Gemini Holdings, który trzykrotnie brał udział w Rajdzie Dakar i pierwszego stycznia wystartuje w jego kolejnej edycji.
O 14.00 rodzina Małyszów uda się na gwiazdkowe zakupy do sklepów w Gemini Park. Będzie to ostatnia chwila, by skompletować prezenty dla najbliższych.
Po zakupach około 15.30 Małyszowie w towarzystwie szefa kuchni i autora książek kulinarnych Mirka Drewniaka, zaprezentują swoje talenty kulinarne. Organizatorzy spotkania zapewniają, że będzie na co popatrzeć i czego posłuchać, bo wspólne kucharzenie świątecznych potraw umili rozmowa o świątecznych tradycjach w rodzinie Małyszów, przysmakach serwowanych na stole wigilijnym, wspomnieniach o świętach minionych i świętach wymarzonych byłego skoczka.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Dlaczego chleb podrożał? Ile zapłacimy za bochenek?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Wróć na szczyrk.naszemiasto.pl Nasze Miasto